Our Clients

Video

Play Video

Our Activities

Seminar Quick Win KEMAS

S.E.M.A.N.G.A.T

Financial Freedom Technique (FFT)

REVIEW CUSTOMER

Saya bukan businessman, saya masuk kelas En Hin dengan ilmu yang kosong. Selepas masuk kelas En Hin, banyak yang saya dapat belajar. Rupanya banyak perkara tentang bisnes yang saya taktahu langsung. Sangat beruntung dapat belajar dengan En Hin.
Daripada 5 bintang, Saya bagi 5 bintang. Ilmu + pengalaman + tak kedekut ilmu
SALILAH AB RAHMAN
Puchong
Sebelum hadir kelas En Hin saya memang telah menjalankan bisnes dan agak berbangga dengan diri sendiri kerana bergelar usahawan😌@CEO konon 🤭tetapi setelah mendengar kuliah bisnes En Hin.... Aduh, rupanya jauh panggang dari api untuk saya pakai gelaran CEO dgn makna sebenar. Anda perlu ada struktur organisasi dgn pengkhususan yang betul dan berada pada tingkat kecekapan serta ilmu yang berkaitan posisi anda utk melayakkan anda memakai gelaran.
Suselawati Zakaria
Rawang
Sebelum masuk kelas En.Hin, saya hanya tahu tentang bisnes ni kena buat sistem ejen untuk bina empayar. Tapi bagi saya mencari ejen sgt2 sukar sebab saya mmg xpandai nak guide orang, xpandai menarik orang utk jadi ejen berkualiti. Selepas masuk kelas En.Hin saya dapat lebih kefahaman bagaimana untuk memulakan sesuatu perniagaan, menguruskan pekerja dan cara kira kos. Saya dapat point bagaimana saya harus bermula dalam bisnes.
Muslimah Style Online
Shah Alam

TESTIMONY

Contact Us

Customer Service : +601111221011
Email: terajusolihin@gmail.com
No 59, Tingkat 3, Jalan Tuanku Antah, 70000 Seremban, Negeri Sembilan
MON-FRI 10:00 - 18:00